26 January 2011

D.E.M.A.M

Adoihhh... Musim demam melanda plk huhu.. Tak best betoi la. Bila suhu badan dah naik, maka aku akan terpeleot dalam bilik sorang² (takut mak aku kena demam gak)... Gagagagaga...

20 January 2011

Lawak Melawak Ja

kalo aku tangkai ko daunnye,
kalo aku aur ko tebingnye,
kalo aku kumbang ko bungenye,
kalo aku langit ko buminye,
dan kalo aku tarzan ko le beruknye.. 
-------------------------------------------------------------------------------
mulau mandan nyawuh ngenengah,
ngunung naik nenyemang ningnga,
anyur manan ningamung nanah,
muni yang maik ningenang nyua..

kesiannya awak..
sengau rupanya! 
 -----------------------------------------------------------------------------
Kalau dapat bini muda-nampak BABY DOLL.
Kalau dapat bini sederhana muda pula-nampak BARBIE DOLL.
Tapi bila dapat bini tua-nampak PANADOL !!
 ----------------------------------------------------------------------------- 
Aku menjeling padamu,
kau lantas tertunduk malu.
Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka.
Lalu aku pun berkata…..”KAU KENTUT iye?!”
 ---------------------------------------------------------------------------- 
Ku hampiri katil mu…
kutatap wajahmu…
kukucup ke2 belah pipimu…
ku bisikkan ke telinga mu…

INNALILLAHIWAINNAIL AIHIRROJIUUN… 
-----------------------------------------------------------------------------
Ingatlah..jika dimarah kamu DIAM..
jika difitnah kamu SENYUM..
jika dikeji kamu KETAWA..
Nescaya dgn berbuat demikian,
kamu tergolong orang2 yang SOUND TROUBLE
 ----------------------------------------------------------------------------
Kalau ada yg kata kamu jelek,sabar je.
Kalau ada yg kata kamu bodoh,biarkan je
kalau ada yg kata kamu dungu,Cool je.
Tp kalau ada yg kata lu cantik/hensem,
Tampar je krn itu FITNAH!
 ---------------------------------------------------------------------------- 
kau sungguh dinamis,
sifatmu cukup puitis,
gayamu selalu erotis,
jiwamu sungguh romantis,
caramu seperti celebrities,
tapi sayang wajahmu seperti teletubbies…
----------------------------------------------------------------------------- 
mosi-mosi watasi muru ano latino uno muotu numeru ano sayonara des numeru taiano…..

(Kalau tak paham kenapa baca jugak!!??)

12 January 2011

6 Jenis Kecurangan

                                         Yang mana type kecuangan yang pernah anda temui?
1. Si pemburu
Type ini cerdas, sukses, dan pintar bicara, yang memancarkan tanaga seksual atau narsisistik tertentu. Mereka biasanya mencari orang yang rapuh, kesepian, atau justru pecandu seks lain untuk menikmati quickie sex. Mereka punya pickup lines atau modus operandi yang jelas untuk memerangkap korbannya. Tetapi mereka tidak akan mencari type pemburu lain, kerana akan menyakiti mereka. Contoh type ini adalah Tiger Woods, yang menurut Dr Weiss mencari type wanita tertentu yang muda, cantik, langsing, dan rela melakukan apa saja untuknya.

“Korban mereka bukan wanita jutawan, bukan bintang olahraga, atau aktris," kata Dr Weiss, tentang wanita-wanita yang pernah dikencani Tiger Woods. "Tak satu pun dari wanita ini yang memiliki kekuasaan. Pokoknya mereka bukan ancaman."

2. Si pahlawan
Type ini biasanya berlagak ingin menolong korbannya yang sedang mengalami kesusahan. Mereka akan mendekati korbannya sambil berpura-pura menjadi pendengar yang baik mengenai kehidupan si korban. Korban tentu merasa sangat dihargai dan dimengerti, sehingga menaruh kepercayaan pada si pahlawan ini. Kepercayaan ini lalu disambut dengan gembira, karena artinya jalan untuk mendapatkan si korban semakin dekat. Bahkan setelah mereka berhasil merebut hati si korban, mereka akan tetap dipandang sebagai lelaki yang manis. "Pahlawan ini ingin mendengar wanita memujanya," kata Dr Weiss.

3. Tipe korban
Type ini justru sebaliknya, berperanan sebagai korban. Mereka akan berkeluh-kesah pada teman wanitanya, bahwa isterinya tidak pernah memperhatikan, menghargai, apalagi ingin berhubungan intim dengannya. Orang ini berlagak mencari seseorang boleh membantunya keluar dari permasalahannya, membuat wanita calon korbannya merasa hiba. Padahal, dengan cara itulah mereka menjerat korban sesungguhnya.

“Lelaki seperti ini memanipulasi wanita melalui rasa hiba,” kata Dr Weiss. Lagi-lagi ia menjadikan Tiger Woods sebagai contohnya. Tiger disebut-sebut selalu mengeluh tidak bahagia dalam pernikahannya dengan isterinya, Elin, untuk meyakinkan wanita lain supaya mahu tidur dengannya.

4. Type oportunis
Type ini boleh mengincar seseorang yang 20 tahun lebih muda atau lebih tua, gemuk atau kurus, kaya atau kekurangan. Mereka akan merasa senang jika diinginkan atau didambakan orang lain, sehingga siapa saja yang menginginkan mereka tentu akan diterima dengan antusias. Mereka tak peduli bagaimana penampilan korbannya, atau apa latar belakangnya. Pendeknya, selama ada kesempatan, mereka akan berusaha mendapatkannya. "Type oportunis ini mencari wanita dalam kondisi apa pun," ujar Dr Weiss.

5. Type profesional
Ini tipikal lelaki pada umumnya. Type ini tidak mencari cinta, tidak peduli pada keinginan atau keperluan korbannya, atau apa yang dipikirkan korban mengenai diri mereka. Sebab mereka sebenarnya menjalani kehidupan normal, memiliki isteri yang baik, anak-anak yang manis, dan pekerjaan yang mapan. Tetapi mereka boleh menjadi nakal ketika mereka menginginkannya. Karena itu mereka berusaha menyembunyikan semua aksinya. Menurut mereka, “Kalau tidak ada yang tahu, tidak akan ada yang sakit hati.”

6. Type pemuja
Ini type kecurangan yang paling spesifik. Mereka hanya menginginkan satu type wanita tertentu, yang sangat terbatas. Bahkan, mereka berani mengambil risiko untuk menerima satu kesempatan jarang bersama wanita yang mereka inginkan. Mereka boleh berkongsi perasaan hatinya, dan seringkali merasa memiliki hak untuk melakukan kecurangan.

“Mereka bercurang untuk memenuhi desakan akan type wanita tertentu," ujar Dr Weiss, sambil menambahkan bahwa kriterianya antara lain suku, ukuran, atau apa pun yang tidak mereka temukan pada diri pasangan mereka.

Apa pun type kecurangan yang Anda temui, Anda masih punya kesempatan untuk memperbaiki hubungan. “Jalan keluarnya tetap sama: kejujuran, pertanggungjawaban, dukungan, dan mengatasi masalah karakter dan psikologis mereka," katanya. "Dan, mereka boleh menjadi lebih baik, asalkan mereka mahu."

11 January 2011

Kisah Sadis Uda dan Dara

Biasa dengar cerita percintaan Uda dan Dara, Romeo dan Juliet dan sebagainya yang sanggup buat apa saja demi cinta mereka yang kononnya cinta sejati.

Ini dara, awek yang sedang mekar



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ini pula Uda, pakwe kepada dara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mereka sedang kemaruk bercinta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biasalah tengah kemaruk bercinta. Mereka tak endahkan pesanan Sohaimi Mior Hassan – . .jangan pegang-pegang, duduk renggang-renggang. Pergi clubbing setiap malam.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamat ini pula ialah Sumardi iaitu kawan kepada Uda yang jeles melihat kawannya bergembira.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sumardi sudah report kepada ayah si dara. Ayah si dara hangin satu badan tidak merestui percintaan mereka..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kerana ayahnya sudah ada calonnya sendiri iaitu si Ajoi anak orang kaya tetapi merupakan samseng Kg Dusun.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ayahnya terus mengahwinkan Dara dengan Ajoi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uda frust giler dan mengikut kata syaitan dan membuat keputusan bodoh, membunuh diri




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Si Dara yang tak berapa nak dara tadi pun rasa bersalah dengan kematian si Uda.
Dia pun membuat keputusan nekad juga…
.
.
.
.
.
Terjun ke kuali yang penuh minyak panas…
 

01 January 2011

Super Kancil Aku Sakit...

ni la super kancil kebanggaan aku

Pagi tadi masa nak kuar dari rumah tetiba mangga kat pagar tak ble bukak pulak.. Setelah bersusah payah hampir sejam pon tak masih tak ble bukak jugak (sampai anak kunci tu nak patah la).. Jadi aku pon tak dak pilihan selain mengeluarkan keta melalui pagar satu lagi (nasib baik rumah aku ada 2 pagar).. Akhirnya keta super aku tu berjaya dikeluarkan dengan bantuan jiran sebelah rumah.. (tu pon lepas aku mengamok sakan tadi).. Tapi si super kancil tu mengalami sedikit kecederaan di pintu sebelah kanan..

ni la 'corak' baru yang dah menghiasi pintu keta aku

Huhu bila ada 'corak' ni maka secara otomatik duit poket aku akan keluar jugak.. Tapi bapak aku pesan, masa nak g bengkel nanti kena bawak kawan lelaki... Kalo tak nanti aku kena 'kencing' pulak... Nasib badan lol....